top of page

SMS Marketing: de nieuwste tool voor makelaars

Als marketingspecialisten, brengen wij steeds de nieuwste tools in handen van de vastgoedprofessional. Tegenwoordig gebruiken dan ook meer en meer makelaars SMS’en bij het uitvoeren van hun beroep.


Deze keer gaan wij dieper in op het gebruik van SMS marketing door vastgoedmakelaars.

Via SMS bereiken ze hun klanten dan ook veel sneller dan via email. Bovendien worden SMS’en vaker geöpend dan emails. De gemiddelde persoon kijkt 160 keer per dag op zijn telefoon? Nog meer zegt 46% procent van de mensen dat ze hun telefoon controleren nog voordat ze uit bed komen. Dit is uiteraard niet het geval voor berichten via email.

Het punt is dat mensen hun telefoon bij de hand houden en altijd klaar staan ​​om hun toestel te gebruiken om informatie te vinden of de laatste updates op sociale media te bekijken.

Bovendien worden sms-berichten veel vaker gelezen dan e-mail: 98 procent versus slechts 20 procent voor e-mail.

Inzetten op mobiel is dan ook een uitstekende methode om de omzet en resultaten van uw kantoor te verbeteren. Het is de beste combinatie naast cold-calling om een positief investeringsrendement te behalen.

In samenwerking met Omnicasa lanceerden wij een volledig beheersysteem van SMS Sequenties. Met deze sequenties kan u naar uw Omnicasa contacten volledige reeksen berichten versturen. Deze sequenties gaan hand in hand met uw dagelijkse activiteiten en maken het een stuk eenvoudiger dan manueel alles bij te houden. Op die manier vergeet u niet om op te volgen of contact te houden met bepaalde contacten.

Met deze automatisatie verhoogt u de professionaliteit van uw kantoor en steevast ook de resultaten. Wij gaan samen met u in dialoog en optimaliseren de sequentie voor uw vooropgestelde doel en resultaten.

Zo lanceerden we reeds prospectie sequenties, die meer mandaten opleverden voor onze klanten. We lanceerden ook sequenties met als doel een review van specifieke contacten te ontvangen en zo de reputatie van het kantoor te verbeteren.

Wenst u meer te weten te komen wat SMS Marketing voor uw kantoor kan doen? Contacteer ons dan zeker voor meer informatie.

Wil u weten hoe u meer resultaat en meer inkopen bekomt met behulp van uw reviews? Hoe uw mailbox in de gaten!

We zijn steeds bereikbaar op: info@omnicasa.com

Comentarios


bottom of page